rólam mondtátok/said about me

Shahab, személyi edző,personal trainer (Hungarian as a foreign language)

Azért jó volt veled tanulni a magyar nyelvet, mert úgy gyakorlatunk mint egy játék lenne egészet és konkrétan a nehéz szavakról koncentráltunk . És sok használható új mondatokat tanultam veled .

Alex,programozó, fejlesztő IT-developer (Hungarian as a foreign language)

I took 20 classes with Judit, I enjoyed all of them. She was an enthusiastic teacher who brought fun, happiness and creativity to the class. She could create her own board game targeted to my needs to learn new expressions, or created personalised cards decks for me to improve my vocabulary, all worked well to me, and it was great to always have different ways of learning Hungarian. Thank you Judit for these few months together.

Judit, coach,angol

szönöm, hogy Juditot ajánlottad. Ő az a tanár, aki pont úgy tanít, ahogyan az nekem jó. Érzékeny, figyelmes, humoros, rezonál, bátorít, változatos. Olyan nyelvtani strukturat ad, amiből megértem a miértet. Tudok kérdezni és Judit pontosan válaszol. A beszédbátorságom is javult, de van még bőven mit fejlődni. Januártól folytatjuk. Köszönöm Nektek, hogy végre látok perspektívát a nyelvtanulásban. 

Zoé, diák

'Nagyoooon kiráááááááály vooooooolt! :) Életem legeslegjobb angoltanára'

Roxi, diák

Tetszett a próbaóra, nem kellett feszengni, nem volt rajtam és bennem nyomás. Éreztem, hogy tényleg az a cél, és a lényeg, hogy a mi érdekünk legyen előtérbe helyezve, és hogy oda fognak ránk figyelni.  

Vincze Judit - tanár | © 2022
Budapest
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!