árazás/pricing

kattints a képre és nagyobb lesz :) click on the photo to enlarge it

Az árak Ft-ban értendők.

The prices are in HUF.

**Mit tartalmaz az ár?// What does the price include?

Az árak tartalmazzák az óradíjat, az órán használt saját készítésű segédanyagokat (pl. beszéltető kártyák, társasjátékok, nyelvtani segédanyagok, blogok), vásárolt segédanyagokat (pl. társasjáték, fizetős oldalak, könyvek, stb.) és nem utolsó sorban az órákra való készülést, a háttérmunkámat. 

pl. magánóra egy fő 8000 Ft/60 perc - Hogy épül fel?

+4000 Ft órai jelenlét

+2000 Ft egyéni óratervek, haladási ütemtervek, javítások, kreatív feladatok készítése, a haladásod precíz heti szintű nyomonkövetése (Jut minőségi időm rád!)

+ 2000 Ft az órán+óratervezéshez használt alkalmazások, fizetős weboldalak, eszközök díjához támogatás, adóteher, tanfolyamok, az én angol anyanyelvű beszélgetőtársam óradíja, stb.

Az ezekhez való hozzájárulás nagyon sokat jelent nekem és a TE előremeneteled, sikered is nagyban befolyásolja. Az utolsó ponttal gyakorlatilag azt támogatod, hogy ne egy bolt kasszájában találkozz velem, hanem az órán, tudjak tanárként dolgozni és egyre jobb órákat tartsak neked.

The prices include teaching tools, equipment, such as  handmade speaking cards, board games), already purchased equipment (e.g. board games, cards, downloaded material from websites, books) and my preparation time. 

For example, 4000 HUF- lesson time+ 2000 HUF

*** Hol találok párt? // How can I find a study mate?

Én nem tudok neked párt találni, illetve nagy szerencse kell hozzá, hogy egyszerre két hasonló szintű tanulni vágyó jelentkezzen, és az időpont is egyezzen. Viszont, ha te tudsz valakit, legyen az a testvéred, párod, osztálytársad, kollégád, és hasonló szinten van, úgy érzitek, jól kijönnétek együtt, akkor két embert szívesen látok és árengedményt is adok. 

I cannot find you a study mate, as people apply with different levels and goals and schedule. If you have a friend or a colleague, or your sister, anyone who would like to study with, I'm happy to teach the two of you and I give some discount. 

Vincze Judit - tanár | © 2022
Budapest
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!